Alla bilder är bra bilder

Att kunna fånga något speciellt och komma ihåg det för man håller en bild i handen är helt magiskt. En bild på något vackert, en bild som säger mer än 1000 ord, en vanlig bild på vadsomhelst som kan betyda riktigt mycket, allt detta är skapat av en kamera. Ett litet hus med ett slags rör som är ett förstoringsglas som memorerar allt som den ser bara genom att man trycker på en knapp. Är inte det helt magiskt?!

Bilder kan aldrig bli fula. Man tar bilden för man vill komma ihåg det man tar kort på eller att man tycker något är fint och vill då komma ihåg det. Man jämför oftast en fotografs bilder och sina egna bilder. Då är det oftast på kvalitén och ljuset som man jämför. Det är inte viktigt i en bild egentligen. För det mesta fixas till i datorn med photoshop och allt vad de heter. Det viktigaste i en bild är att man får med det man vill komma ihåg. När man går ut och fotar och tar kort på modeller och blommor och sådant så jobbar man oftast med skärpa i bilden, man vill utvecklas och kanske bli en fotograf som har utställningar och tjänar pengar. Det är som sagt inte det viktigaste när man håller i en kamera.

Alla bilder är bra bilder, även dom som inte föreställer något, det kan också bli ett konstverk för med lite fantasi funkar det mesta. Som Agnesfredrikamaria brukar säga; "Man måste ha vilja för att lyckas!"

Den frågan tror jag inte att det är så många som har ställt sig. Har man inte gjort det, kanske man bör göra det.

Se mer

I denna artikel kommer du att få en inblick av fotografiets påverkan på samhället. Låt titta på fotografiets influens på våra liv och samhällets struktur.

Se mer